Кейтерингові послуги
Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 55520000-1 — Кейтерингові послуги (Лот №1- Послуги із забезпечення харчування пільгових категорій дітей в Мурованському ліцею Мурованської сільської ради територіальної громади Львівського району Львівської області; Лот №2 - Послуги із забезпечення харчування пільгових категорій дітей в Сороки-Львівській гімназії Мурованської сільської ради територіальної громади Львівського району Львівської області; Лот №3 - Послуги із забезпечення харчування пільгових категорій дітей в Ямпільському ліцею Мурованської сільської ради територіальної громади Львівського району Львівської області; Лот №4 - Послуги із забезпечення харчування пільгових категорій дітей в Гамаліївській гімназії Мурованської сільської ради територіальної громади Львівського району Львівської області) (номер закупівлі в електронній системі UA-2023-01-30-008761-a)
1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:
Розмір бюджетного призначення визначений виходячи з потреб територіальної громади та затверджений рішенням Мурованської сільської ради територіальної громади Львівського району Львівської області № 1171 від 15 грудня 2022 р.
2. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері послуг з організації дитячого харчування:
- Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення законодавства України у сфері забезпечення дитячим харчуванням у відповідність з вимогами законодавства Європейського Союзу» №1822-IX від 21.10.2021р.;
- Постанова Кабінету Міністрів України від 24.03.2021р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»
- Наказ Міністерства охорони здоров’я України від 25.09.2020р. №2205
- Методичний посібник «Організація харчування у дошкільних навчальних закладах», 2014 р.;
- Наказ Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України від 15.08.2006 № 620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах», в тому числі щодо заборони м'яса та яєць водоплаваючої птиці, субпродуктів, що містять синтетичні барвники.
- Наказ Міністерства охорони здоров’я України від 20.02.2013 № 144 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил».
- Наказ Міністерства освіти і науки № 1205 від 06.12.2010 р. із змінами «Про затвердження Типових штатних нормативів закладів загальної середньої освіти».
- Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР.
- Наказ Міністерства охорони здоров’я України від 23.07.2002 № 280 щодо медичних оглядів.
- Наказ МОЗУ від 03.09.2017 №1073 «Про затвердження Норм фізіологічних потреб населення України в основних харчових речовинах і енергії»
- Наказ МОЗУ і МОНУ від 17.04.2006 №298/227
- Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах Є. Клопотенко, 2020.
- Постанова КМУ «Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладання податком на додану вартість» від 02.02.2011р. №116.
3. Обґрунтування очікуваної вартості:
Під час визначення очікуваної вартості предмета закупівлі враховувалась примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, що затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275, а саме, застосовувався метод обрахування очікуваної вартості послуг методом порівняння ринкових цін. Метод порівняння ринкових цін - це метод визначення очікуваної вартості на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з прайс-листів на момент вивчення ринку, зокрема, шляхом застосування такого способу, як здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну, до якої відноситься в тому числі: інформація про ціни на аналогічні послуги, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виконавців таких послуг, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель "Prozorro" та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках.
Коментарі:
Ваш коментар може бути першим :)