Кейтерингові послуги

Дата: 03.02.2023 14:31
Кількість переглядів: 118

Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 55520000-1 — Кейтерингові послуги (Лот №1- Послуги із забезпечення харчування пільгових категорій дітей в Мурованському ліцею Мурованської сільської ради територіальної громади Львівського району Львівської області; Лот №2 - Послуги із забезпечення харчування пільгових категорій дітей в Сороки-Львівській гімназії Мурованської сільської ради територіальної громади Львівського району Львівської області; Лот №3 -  Послуги із забезпечення харчування пільгових категорій дітей в Ямпільському ліцею Мурованської сільської ради територіальної громади Львівського району Львівської області; Лот №4 - Послуги із забезпечення харчування пільгових категорій дітей в Гамаліївській гімназії Мурованської сільської ради територіальної громади Львівського району Львівської області) (номер закупівлі в електронній системі UA-2023-01-30-008761-a)

1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення визначений виходячи з потреб територіальної громади та затверджений рішенням Мурованської сільської ради територіальної громади Львівського району Львівської області № 1171 від 15 грудня 2022 р.

2. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері послуг з організації дитячого харчування:

-          Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення законодавства України у сфері забезпечення дитячим харчуванням у відповідність з вимогами законодавства Європейського Союзу» №1822-IX від 21.10.2021р.;

-          Постанова Кабінету Міністрів України від 24.03.2021р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»

-          Наказ Міністерства охорони здоров’я України від 25.09.2020р. №2205

-          Методичний посібник «Організація харчування у дошкільних навчальних закладах», 2014 р.;

-          Наказ Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України від 15.08.2006 № 620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах», в тому числі щодо заборони м'яса та яєць водоплаваючої птиці, субпродуктів, що містять синтетичні барвники.

-          Наказ Міністерства охорони здоров’я України від 20.02.2013 № 144 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил».

-          Наказ Міністерства освіти і науки № 1205 від 06.12.2010 р. із змінами «Про затвердження Типових штатних нормативів закладів загальної середньої освіти».

-          Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР.

-          Наказ Міністерства охорони здоров’я України від 23.07.2002 № 280 щодо медичних оглядів.

-          Наказ МОЗУ від 03.09.2017 №1073 «Про затвердження Норм фізіологічних потреб населення України в основних харчових речовинах і енергії»

-          Наказ МОЗУ і МОНУ від 17.04.2006 №298/227

-          Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах Є. Клопотенко, 2020.

-          Постанова КМУ «Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладання податком на додану вартість» від 02.02.2011р. №116.

3. Обґрунтування очікуваної вартості:

Під час визначення очікуваної вартості предмета закупівлі враховувалась примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, що затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275, а саме, застосовувався метод обрахування очікуваної вартості послуг методом порівняння ринкових цін. Метод порівняння ринкових цін - це метод визначення очікуваної вартості на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з прайс-листів на момент вивчення ринку, зокрема, шляхом застосування такого способу, як здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну, до якої відноситься в тому числі: інформація про ціни на аналогічні послуги, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виконавців таких послуг, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель "Prozorro" та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь