Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Лукашевичів від буд. №307 до буд. №349а  в с. Сороки-Львівські Львівського району Львівської області

Дата: 07.02.2022 11:07
Кількість переглядів: 281

Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».

Предмет закупівлі: «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Лукашевичів від буд. №307 до буд. №349а  в с. Сороки-Львівські Львівського району Львівської області». (ДК 021:2015: 45453000-7 — Капітальний ремонт і реставрація) (номер закупівлі в електронній системі закупівель UA-2022-02-04-002903-a)

1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення визначений виходячи з потреб територіальної громади та затверджений рішенням сесії Мурованської сільської ради територіальної громади Львівського району Львівської області №900 від 21.12.2021 р.

2. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до потреб у закупівлі з урахуванням вимог законодавства. Технічні, якісні та кількісні характеристики відображені в проектній документації «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Лукашевичів від буд. №307 до буд. №349а  в с. Сороки-Львівські Львівського району Львівської області», виконаний відповідно до вимог чинних кошторисних норм України «Настанова з визначення вартості будівництва» та «Настанова з визначення вартості проектних, науковопроектних, вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво» затверджені наказом Мінрегіону від 01.11.2021 № 281, та інших нормативних документів. В проектній документації міститься детальний опис робіт, що закуповуються, технічні вимоги, обсяги та види цих робіт. Роботи повинні виконуватись згідно з затвердженим проектом з дотриманням вимог діючих нормативних документів та відповідно до вимог щодо термінів закінчення робіт, технології виконання робіт за проектом, якості будівельно-монтажних робіт, які виконуються з дотриманням діючих норм і правил та безпечних умов праці, з використанням конкретних матеріалів і конструкцій. Роботи повинні виконуватись із матеріалів, що передбачені в проектній документації, повинні бути якісними та відповідати вимогам встановлених ДСТУ та чинному законодавству.

Робочий проект пройшов експертизу, в результаті якої було отримано позитивний Експертний звіт від 11 жовтня 2021 р. № 110/10/21. Таким чином, технічні та якісні характеристики предмета закупівлі, визначені у проекті на «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Лукашевичів від буд. №307 до буд. №349а  в с. Сороки-Львівські Львівського району Львівської області» та підтверджені в Експертному звіті (позитивному) від 11 жовтня 2021 р. № 110/10/21.

3. Обґрунтування очікуваної вартості:

Розмір очікуваної вартості предмета закупівлі визначено згідно із Зведеним кошторисним розрахунком, який знаходиться в складі проектної документації на «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Лукашевичів від буд. №307 до буд. №349а  в с. Сороки-Львівські Львівського району Львівської області». При визначенні очікуваної вартості використовується зведений кошторисний розрахунок вартості об’єкта будівництва, за виключенням суми глави 10 «Утримання служби замовника» та глави 12 «Проектно-вишукувальні роботи та авторський нагляд» зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва з урахуванням ПДВ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь