На черговому засіданні виконавчого комітету схвалили проєкт бюджету на 2022 рік.

Дата: 07.12.2021 16:06
Кількість переглядів: 958

У вівторок 07.12.2021 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету. Основним питанням порядку денного був розгляд проекту рішення про сільський бюджет  Мурованської сільської ради територіальної громади на 2022 рік. Керівницею фінансового відділу Мирославою Михальчук  представлено проект сільського бюджету на наступний рік.  Спільно з  членами виконавчого комітету  обговорено усі аспекти складання головного кошторису територіальної громади.

Фото без опису

Зокрема, обсяг надходжень (без урахування міжбюджетних трансфертів) до сільського бюджету обраховано за загальним фондом в сумі  79 млн. грн, що на 6 млн. грн більше ніж очікується  одержати у поточному році. Трансферти з державного бюджету надійдуть в обсязі 30 млн. грн. Власні надходження бюджетних установ становитимуть 1,0 млн. грн. Загалом казна сільського бюджету за прогнозом фінансового відділу наповниться на суму 110 млн. грн. Видатків передбачається здійснити стільки ж, з яких на капітальні видатки буде скеровано понад 12 млн. грн.

Мінімальний розмір заробітної плати з 1 січня 2022 року становитиме 6500 грн, з 1 жовтня 2022 року  6700 грн, посадовий оклад працівника першого тарифного розряду Єдиної тарифної сітки з 01 січня 2022 року - 2893 грн, з 01 жовтня 2022 року – 2 982 грн.

Пріоритетними напрямками діяльності територіальної громади і надалі залишаються освітньо-культурна галузь, соціальний захист, житлово-комунальне господарство, капітальний ремонт/реконструкція будівель бюджетних установ (енергоефективні заходи), розвиток інфраструктури.

Для забезпечення реалізації пріоритетних завдань і функцій сільської ради фінансовим відділом спільно з усіма учасниками бюджетного процесу напрацьовано більше 24 місцевих програм, результативні показники яких дозволяють впродовж кількох років поспіль з часу створення громади займати почесне місце у рейтингу успішних громад області.

Проект рішення з усіма додатками та пояснювальною запискою виконавчим комітетом схвалено та підготовлено рішення про передачу даного документу для розгляду бюджетною комісією  і затвердження на черговій сесії сільської ради.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь