В Ямполі відкрили ному амбулаторію сімейної медицини.

Дата: 04.07.2021 18:14
Кількість переглядів: 2573

Більше як 2 роки активного будівництва та більше 10млн. грн. знадобилось, щоб сьогодні 4 липня 2021 року в Ямполі прочинила свої двері для прийому пацієнтів нова сучасна амбулаторія сімейної медицини. Фінансування проекту відбувалось як з державного бюджету у сумі 7 млн 453 367 грн. субвенції за програмою «Доступна медицина» так і 1 млн 578 000 грн. – співфінансування з місцевого бюджету.

Фото без опису
Разом з новим приміщенням амбулаторії сімейним медикам також було передано ключі від нового автомобіля Рено Дастер за допомогою якого можна буде легко дістатись до пацієнтів на виїздах. Також у приміщенні розміщені і 2 однокімнатні  квартири для немісцевих медиків.


У відкритті амбулаторії взяли участь голова Мурованської територіальної громади - Богдан Свистун, заступники голів Львівської ОДА - Іван Собко та Облради - Юрій Холод, голова Львівської РДА - Христина Замула, народні та обласні депутати, голови сусідніх територіальних громад.


У своїх вітальних промовах гості бажали сімейним лікарям легкої роботи та висловлювали всесторонню підтримку в такий нелегкий час.Зокрема заступник голови львівської ОДА Іван Собко зазначив, "Кожен з нас на своєму місці повинен гідно служити людям. Ми, як виконавча влада, маємо виконувати рішення депутатів, лікарі, зокрема, тут, в амбулаторії, надавати якісну медичну допомогу. Та всі ми завжди повинні пам’ятати, що робимо це для громади регіону, в якій проживаємо. Відкриття амбулаторій, дитячих садків, спортивних майданчиків, ремонти доріг – це все свідчить про те, що влада дбає про добробут громадян!"


Голова Мурованської громади Богдан Свистун та староста Ямполя Леся Полігас висловили вдячність за привітання та за всебічну допомогу на всіх рівнях влади у завершенні такого довгоочікуваного для жителів проєкту, оскільки приміщення амбулаторії збудовано та обладнано за сучасними стандартами і дозволить ще вище підняти рівень надання медичної допомоги на первинній ланці.


Окрема подяка теперішньому голові Солонківської територіальної громади - Богдану Дубневичу, який на початок будівництва був депутатом Верховної ради України і стояв біля витоків програми будівництва таких амбулаторій на території Пустомитівського району.


Користуючись моментом повідомляємо, що у найближчі місяці схожу амбулаторію буде відкрито і у Мурованому, зараз там активно тривають роботи, які вже майже завершено.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь