ДК 021:2015: 15510000-6 Молоко та вершки (Молоко, молоко згущене)

Дата: 18.02.2021 16:37
Кількість переглядів: 660

Підстава для публікації обгрунтування

  • постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».

Обґрунтування обсягів закупівлі:

  • Обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби, обрахованої Замовником на основі фактичного використання молока та молока згущеного у попередньому році та обсягу фінансування.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі:

  • Якісні характеристики визначено відповідно до ДСТУ 2661:2010. Молоко коров'яче питне та ДСТУ 4274:2019 «Консерви молочні. МОЛОКО НЕЗБИРАНЕ ЗГУЩЕНЕ З ЦУКРОМ Технічні умови», та з урахуванням загальноприйнятих норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівля:

  • Розрахунок очікуваної вартості молочних продуктів здійснюється на підставі закупівельних цін попередніх періодів шляхом коригування ціни договору попереднього періоду з урахуванням індексу інфляції, а також на підставі аналізу його фактичного використання у минулих періодах та з урахуванням встановлених норм для забезпечення належного харчування у закладах дошкільної та загальної середньої освіти. Таким чином, очікувана вартість закупівлі становить: 289 969,79 грн. з ПДВ.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

  • Розмір бюджетного призначення сформований з урахуванням наявної потреби в закупівлі даного виду продукції, бюджетного запиту, та затверджений Рішенням Мурованської сільської ради територіальної громади Львівського району Львівської області на 2021 рік.

Посилання на процедуру закупівлі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь