V - та сесія І - го демократичного скликання

Дата: 04.05.2018 22:56
Кількість переглядів: 647

Порядок денний 

Протокол засідання

Результати поіменних голосувань     Частина 1       Частина 2

Рішення № 340 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій в с. Муроване Пустомитівського району Львівської області.

Рішення № 341 Про надання згоди на безоплатне прийняття об’єктів з державної у комунальну власність Мурованської сільської ради ОТГ.

Рішення № 342 Про надання згоди на безоплатне прийняття технічного будинку (інв. № ЛВ 289) з державної у комунальну власність Мурованської сільської ради ОТГ.

Рішення № 343 Про надання дозволу про взяття на облік майна у вигляді гідроспоруд в с. Муроване, Сороки-Львівські, Ямпіль, Гамаліївка на території Мурованської сільської ради в межах населеного пункту (за межами населеного пункту)

Рішення № 344 Про хід виконання бюджету Мурованської сільської ради ОТГ за І квартал 2018 року

Рішення № 345 Про спрямування вільних залишків

Рішення № 347 Про затвердження Плану соціально – економічного розвитку Мурованської сільської ради ОТГ на 2018 рік

Рішення № 349 Про затвердження Положення про добровільну пожежну охорону при Мурованській сільській раді ОТГ

Рішення № 350 Про затвердження Положення про пожежну дружину добровільної пожежної охорони при Мурованській сільській раді ОТГ

Рішення № 351 Про затвердження Положення про відділ бухгалтерського обліку, фінансів та звітності виконавчого комітету Мурованської сільської ради ОТГ

Рішення № 352 Про затвердження Положення про юридичний відділ виконавчого комітету Мурованської сільської ради ОТГ

Рішення № 353 Про затвердження Положення про загальний відділ виконавчого комітету Мурованської сільської ради ОТГ

Рішення № 354 Про затвердження Положення про відділ архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Мурованської сільської ради ОТГ

Рішення № 355 Про затвердження Положення про відділ земельних ресурсів та екології виконавчого комітету Мурованської сільської ради ОТГ

Рішення № 356 Про затвердження Положення про відділ культури, молоді та спорту виконавчого комітету Мурованської сільської ради ОТГ

Рішення № 357 Про затвердження Положення про відділ освіти виконавчого комітету Мурованської сільської ради ОТГ

Рішення № 359 Про надання дозволу на оформлення свідоцтва про право власності на Амбулаторію загальної практики сімейної медицини (АЗПСМ) в с. Муроване Пустомитівського району Львівської області

Рішення № 360 Про виділення коштів з місцевого бюджету для оплати за послуги по виготовленню проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва амбулаторії в с. Муроване вул. Зоряна Пустомитівського району Львівської області

Рішення № 361 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва амбулаторії, що розташована в с. Муроване вул. Зоряна Пустомитівського району Львівської області.

Рішення № 364 Про вступ до асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних  територіальних громад»

Рішення № 365 Про вступ до Пустомитівської районної асоціації місцевих громад (ПРАМГ) «Громади Пустомитівщини»

Рішення № 366 Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі мікропроектів у 2018 році на «Капітальний ремонт санвузлів Мурованської ЗОШ І-ІІІ ступенів в с. Муроване Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 367 Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі мікропроектів у 2018 році на «Капітальний ремонт благоустрою Ямпільського НВК села Ямпіль Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 368 Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Будівництво амбулаторії в с. Муроване Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 369 Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Будівництво амбулаторії в с. Ямпіль Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 370 Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Реконструкція даху та утеплення фасаду будівлі Мурованської ЗОШ в с. Муроване Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 371 Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Капітальний ремонт проїзду від вул. Меліоративна до дитячого навчального закладу «Веселка» по вул. Шевченка 9а в с. Муроване Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 372 Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Капітальний ремонт міжбудинкового проїзду біля будинку №3 по вул. Меліоративна в с. Муроване Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 374 Про затвердження експертного звіту та проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт дорожнього покриття прибудинкової території по вулиці Січових Стрільців, №2, №4 в с. Муроване Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 375 Про затвердження експертного звіту та проектно- кошторисної документації «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Зелена в с. Муроване Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 376 Про затвердження експертного звіту та проектно- кошторисної документації «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Вишнева в с. Муроване Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 377 Про затвердження експертного звіту та проектно- кошторисної документації «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Затишна в с. Муроване Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 378 Про затвердження експертного звіту та проектно- кошторисної документації «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Господарська в с. Муроване Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 379 Про затвердження експертного звіту та проектно- кошторисної документації «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Квітнева в с. Муроване Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 380 Про затвердження експертного звіту та проектно- кошторисної документації «Капітальний ремонт внутрішньоквартального проїзду по вул. Шевченка 8, 10 в с. Муроване Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 381 Про надання матеріальної допомоги на оздоровлення фахівцю із соціальної роботи Стасюк Оксані Михайлівні

Рішення № 411 Про надання матеріальної допомоги Балук С.І.

Рішення № 412 Про надання матеріальної допомоги Гориню С.П.

Рішення № 413 Про надання матеріальної допомоги Дикало Н.В

Рішення № 414 Про надання матеріальноїдопомоги Дубчаку П.Б.

Рішення № 415 Про надання матеріальної допомоги Душку С.В.

Рішення № 416 Про надання матеріальної допомоги Павлович Є.М.

Рішення № 417 Про надання матеріальної допомоги Раку Б.В.

Рішення № 418 Про надання матеріальної допомоги Скрут М.Й.

Рішення № 419 Про надання матеріальної допомоги Ханасу В. М.

Рішення № 420 Про надання матеріальної допомоги Хомі Н.В.

Рішення № 421 Про надання матеріальної допомоги Островському В.Є

Рішення № 422 Про надання матеріальної допомоги Кульчицькій О.П.

Рішення № 423 Про надання матеріальної допомоги Телічкану М.Г.

Рішення № 424 Розгляд заяв громадян щодо виділення земельних ділянок для будівництва гаража

Рішення № 425 Розгляд заяв громадян щодо виділення земельних ділянок для індивідуального садівництва

Рішення № 426 Розгляд заяв громадян щодо виділення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд

Рішення № 427 Про проведення коригування кошторису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь