Відбулась 24-та позачергова сесія Мурованської сільської ради.

Дата: 30.11.2020 21:46
Кількість переглядів: 874

30 листопада відбулась 24-та позачергова  сесія Мурованської сільської ради ОТГ. На сесії розглядалось питання Про вступ до складу засновників Комунального підприємства «Архітектурно-планувальне бюро» Пустомитівської районної ради.

За результатами тривалого обговорення, більшість депутатів від загального складу депутатів ради не підтримали поставлене на голосування питання.

Фото без опису



Коментарі:

Вертас Марія
2020-12-01 02:31:48

Мені прикро за вашу некомпетентність! Прошу виставити на сайті протокол голосування! Люди мають знати хто посмів так легко і просто відмовитися від майна, яке належить громаді!!! Громада має знати, що дана ситуація пов’язана із тим, що Пустомитівський район припиняє свою діяльність і все майно яке було на балансі Пустомитівської районної ради було рішенням від 20.11.2020р. передано на баланс КП «Архітектурно- планувальне бюро» та саме важливе - передано частку в статутному фонді даного комунального підприємства, що становить 100%, в комунальну власність ОТГ Пустомитівського району. Таким чином, Мурованська ОТГ на даній сесії мала б дати рішення і стати співзасновником КП «Архітектурно- планувальне бюро» та стати співвласником майна, серед якого: Адміністративний будинок за адресою: Львівська область Пустомитівський район м. Пустомити, вул. Грушевського, буд. 35. -Приміщення гаражів за адресою: Львівська область Пустомитівський район м. Пустомити, вул. Грушевського, буд. 35а. -Адміністративний будинок за адресою: Львівська область Пустомитівський район м. Пустомити, вул. Шевченка, буд. 13. -Адміністративний будинок за адресою: Львівська область Пустомитівський район м. Пустомити, вул. Кандиби, буд. 3. Автомобілі марки: -Skoda Rapid Active , державний номер ВС 4692 НЕ та Skoda Rapid Active, державний номер ВС 5695 НЕ. Дане майно було набуте Пустомитівським районом за наші із Вами податки, то чому Ви так легко віддаєте те, за що інші громади тиждень боролися і відстоювали у районній раді? Чи ми такі багаті, що нам не потрібно доходу від належної нам нерухомості, чи нам не потрібно хоча б одного автомобіля на нашу ОТГ???

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь