Розпорядження сільського голови про заходи обмеження

Дата: 17.03.2020 15:33
Кількість переглядів: 564

Керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 17.03.2020 р. Джерело: https://www.kmu.gov.ua/ news/ uryad- prijnyav- rishennya- pro- zaboronu- pasazhirskih-perevezen-ta-obmezhiv-kilkist-uchasnikiv-masovih-zahodiv-10-osobami та п.20 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,:

  • Третє пленарне засідання сесії сільської ради призначене на 18 березня 2020 року,  9 годину перенести, - до стабілізації ситуації з вірусом COVID-19.
  • Обмежити особистий прийом громадян, виключенням є випадки звернення громадян для реєстрації актів цивільного стану (народження та смерть), видача документів для підтвердження родинних стосунків з померлим  для під захоронення, а також державної реєстрації шлюбу згідно, заяв поданих до 13 березня 2020 року.
  • Обмежити особистий прийом по старостинських округах Мурованської сільської ради ОТГ, виключенням є лише випадки звернення громадян для реєстрації актів цивільного стану (народження та смерть), видача документів для підтвердження родинних стосунків з померлим  для під захоронення, а також державної реєстрації шлюбу згідно, заяв поданих до 13 березня 2020 року.
  • Працівникам, які мають технічну можливість  –  розпочати роботу в режимі онлайн. За виробничої необхідності працівник може бути викликаний у будь який день на робоче місце керівником  відділу або сільським головою.
  • Проводити роз’яснювальну роботу серед населення, про ситуацію що склалась. Вразі виникнення питань звертатись на офіційний веб-сайт murovanska-gromada.gov.ua або за тел.032 225-43-22, 032 225-44-18.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь