Бюджет громади на 2020 рік затверджено!

Дата: 18.12.2019 15:59
Кількість переглядів: 629

Отже, сільський бюджет Мурованської громади на 2020 рік передбачає зростання доходів порівняно з 2019 роком на 12,7 млн. грн або 25,2 відсотки.

Тобто доходи становитимуть 93 млн. грн. (загальний фонд - 91,7 млн. грн,  спеціальний - 1,3 млн. грн). З них міжбюджетні  трансферти 28,6 млн. грн. Видатки загального фонду становитимуть 70,6 млн. грн., без урахування трансфертів 42 млн. грн.  Видатки спеціального фонду становитимуть   22,4 млн. грн, з яких  бюджет розвитку - 21,1 млн. грн.

Пріоритетним завданням сільської влади залишається добробут мешканців, культурно-освітній та економічний розвиток громади.  Актуальним  залишається питання покращення стану доріг та дорожнього покриття у наших селах. Адже сільські дороги - це візитна карточка громади. На їх утримання та розвиток у сільській казні передбачено 7,2 млн. грн. На енергоефективні заходи, реконструкцію, капітальний ремонт, будівництво об’єктів соціально-культурної сфери,  житлово-комунального  господарства  враховано  12,9 млн. грн.

На освіту й охорону здоров’я передбачено кошти державних субвенцій в обсязі  21,7 млн. грн. З коштів громади на ці напрями видатків буде спрямовано ще 20,5 млн. грн. Державна медична субвенція передбачена  лише на І квартал 2020 року, оскільки усі медичні заклади з ІІ кварталу фінансуватимуться за рахунок Національної Служби Здоров’я України.

Схвалили депутати і створення місцевої музичної школи. На її утримання закладено майже 1 млн. грн.

У зв’язку  з переходом України на середньострокове планування бюджету, згідно чинного законодавства розглянуто прогноз сільського бюджету Мурованської ОТГ на 2021-2022 роки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь