Сільський бюджет на 2020 рік та прогноз сільського бюджету на 2021-2022 роки схвалено!

Дата: 25.11.2019 16:33
Кількість переглядів: 911

Фінансовим управлінням Мурованської сільської ради ОТГ напрацьовано основні показники до сільського бюджету 2020 року. Робота над ними розпочалася ще в серпні цього року. За основу для планування  бюджету взято, як це передбачає бюджетний кодекс, основні  прогнозні показники економічного і соціального розвитку України на 2020-22 роки.

Отже, сільський бюджет громади на 2020 рік передбачає зростання доходів на 12 відсотків. Тобто доходи становитимуть 83,1 млн. грн, з яких міжбюджетні  трансферти 28,6 млн. грн. Видатки 70,4 млн. грн., без урахування трансфертів 41,8 млн. грн.  Видатки розвитку становитимуть  12,7 млн. грн.

На освіту й охорону здоров’я передбачаються кошти державних субвенцій в обсязі 21,7 млн. грн. З коштів громади на ці напрями видатків буде спрямовано ще 20,5 млн. грн. Із сільського бюджету  кошти будуть направлені  на оплату комунальних послуг та енергоносіїв. Державна медична субвенція передбачена  лише на І квартал 2020 року, оскільки усі медичні заклади з ІІ кварталу фінансуватимуться за рахунок Національної Служби Здоров»я України.

Є у нас і нововведення – у наступному році передбачається створити місцеву музичну школу. У попередніх роках сільський бюджет відшкодовував Пустомитівському районному відділу культури витрати на виплату заробітної плати педпрацівників, які працюють у філіях Звенигородської дитячої музичної школи. На її утримання закладено майже 1 млн.грн. Інвестиції в культуру вважаємо мають бути пріоритетними, оскільки інвестуємо у власне майбутнє, зберігаємо та примножуємо українські традиції.

Напрацьовані показники, які розглянуто та схвалено виконавчим комітетом сільської ради 19 листопада 2019 року, будуть передані  постійній бюджетній комісії для затвердження  на сесії сільської ради відповідно до вимог  чинного законодавства 24 грудня 2019 року.

І останнє. У зв’язку  з переходом України на середньострокове планування бюджету, згідно чинного законодавства виконавчий комітет сільської ради  прийняв рішення про схвалення прогнозу сільського бюджету Мурованської ОТГ на середньостроковий період 2021-2022 роки. Зазначені показники будуть також представлені для розгляду на сесії сільської ради 24 грудня 2019 року.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь