ЗАЯВА ПРО НАМІРИ ТОВ «СКАЙ ПРОЕКТ»

Дата: 20.08.2019 13:28
Кількість переглядів: 966

  1. Інвестор (замовник) : ТОВ «СКАЙ ПРОЕКТ»

Україна 65003, м. Одеса, вул. Чорноморського Козацтва, 72 тел. 048 704 50 36

  1. Місце розташування майданчика будівництва: ділянка розташована на вул. Софіївська, 9 «а» в с. Кам’янопіль, Пустомитівського району, Львівської області
  2. Характеристика діяльності обєкта : Дообладнання автогазозаправним пунктом існуючої АЗС на вул. Софіївська, 9 «а» в с. Кам’янопіль, Пустомитівського району, Львівської області (реконструкція)

Проектований АГЗП призначений для заправлення автотранспорту скрапленим вуглеводневим газом, (пропан-бутан), використовуваним як моторне паливо.

Технічні і технологічні дані: На існуючій АЗС наявні чотири підземних резервуари загальним об’ємом 100 м3, для бензину марок А-92, А-95, А-95 преміум (Energy) та дизельного пального. Проектом передбачається влаштування автомобільного газозаправного пункту (АГЗП) для заправлення скрапленим вуглеводним газом автомобілів, що облаштовані газобалонним обладнанням. Розміщенням ємкості з газом - наземне (модуль СЗГ- 10, об’єм пропану-бутану 8,5м³) з паливо приймальним вузлом та ПРК СВГ (паливо- роздавальна колонка). АЗС розрахована на 250 заправок на добу нафтопродуктами, та   100 заправок на добу СВГ.

Режим роботи АЗС - цілодобовий. Термін експлуатації будинку АЗС з пунктом сервісного обслуговування водіїв та пасажирів 60 років. Термін експлуатації резервуарів 40 років. Рік введення в експлуатацію АЗС 2009р. Рік введення в експлуатацію АГЗП 2019р.

При проектуванні об’єкту застосована сучасна технологічна схема заправлення автотранспорту з використанням надійного сучасного обладнання, забезпеченого системою автоматичного обліку, контролю та сигналізації. Обладнання, яке буде використовуватись, відноситься до найбільш екологічно безпечного в даний час на європейському ринку та пройшло державні випробування і допущено до застосування на Україні.

АЗС з АГЗП внесено до переліку видів діяльності та об’єктів, що становлять підвищену екологічну небезпеку.

Транскордонний вплив відсутній.

4.Соціально-економічна необхідність проектованої діяльності: Покращення умов забезпечення населення і підприємств якісним якісним скрапленим вуглеводневим газом, забезпечення населення більш дешевшим видом пального, створення додаткових робочих місць, надходження в держбюджет.

  1. Потреби в ресурсах при будівництві і експлуатації :

земельних – 0,4000 га, перебуває в оренді ТОВ «СКАЙ ПРОЕКТ», згідно витягу з Державного реєстру речових прав не нерухоме майно від 31.05.2018р.

Цільове призначення – для роздрібної торгівлі та комерційних послуг. Кадастровий номер 4623688600:02:002:0134. Функціональне призначення - приймання та заправлення  моторним паливом автотранспорту, обслуговування транспортних засобів, водіїв та пасажирів.

енергетичних - 11,68 тис.кВт/рік; водних – артезіанська свердловина - існ.. трудових – 3 працюючих.

  1. Транспортне забезпечення (при будівництві і експлуатації):

при будівництві - забезпечує замовник. при експлуатації – немає;

  1. Екологічні та інші обмеження планованої діяльності : Фонове забруднення, розмір СЗЗ, гранично допустимі концентрації забруднюючих речовин в атмосферному повітрі населених пунктів.
  2. Необхідна еколого-інженерна підготовка території : роботи по демонтажу
  3. Можливі впливи проектованої діяльності (при будівництві і експлуатації) на навколишнє середовище і види впливів на :

геологічне середовище – відсутній;

повітряне середовище – викиди парів бензину, вуглеводнів фракції С12-С19 , оксиду вуглецю, діоксиду азоту, діоксиду сірки, парів пропан-бутану;

клімат та мікроклімат – відсутній; водне середовище – відсутній; техногенне середовище – відсутній;

соціальне середовище – вивчається через механізм публікації в ЗМІ;

рослинний та тваринний світ  –  відсутній,  заповідні  об’єкти  в  зоні  впливу відсутні, зелених насаджень на території не виявлено, шляхи міграції тварин відсутні.;

на ґрунт – незначним джерелом забруднення може  стати будівельне сміття та паливно-мастильні матеріали від роботи будівельних механізмів. З метою запобігання негативного впливу на грунт проектом передбачається оснащення площадки контейнерами для побутових і будівельних відходів і вивезення їх на полігон побутових відходів. При експлуатації об’єкту вплив відсутній;

  1. Відходи виробництва і можливість їх повторного використання, утилізації, знешкодження чи безпечного поховання : передбачається вивезення осаду і вловлених нафтопродуктів на утилізацію ліцензійною організацією. Тверді побутові відходи вивозяться згідно договору, на діючий полігон побутових відходів комунальною службою.
  2. Обсяг виконання ОВНС : відповідно вимог ДБН.А.2.2-1-2003.
  3. Участь громадськості : публікація у ЗМІ.

 Свої зауваження та пропозиції необхідно направляти у місячний термін з дня публікації заяви в  ЗМІ  до  Мурованської  сільської  ради ОТГ  Пустомитівського  р-ну,  або до замовника проекту. Подача пропозицій протягом 30 діб з дня публікації заяви в ЗМІ з понеділка по п’ятницю з 9-00 до 17-00 за адресою:  81120,  Львівська  обл.,  Пустомитівський р-н, с.Сороки Львівські, вул.Польова, 65 Тел: 0322 254 322. Ознайомититись з  матеріалами  проекту  та  оцінкою  впливу  на  навколишнє середовище  можна   в   ТОВ   «СКАЙ   ПРОЕКТ»   (65003,   м.   Одеса,   вул.   Чорноморського Козацтва, 72 тел. 048 704 50 36).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь