Робоча зустріч ЦНАП Мурованської сільської ради ТГ

Дата: 15.05.2024 12:15
Кількість переглядів: 76

До ЦНАПу Мурованської сільської ради ТГ із робочим візитом завітали Галина Тупісь Розвадовська , начальниця відділу розвитку надання адміністративних послуг Управління з питань цифрового розвитку Львівської обласної державної адміністрації та Ольга Петрівна Годзь, начальниця відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів адміністративних послуг Львівської районної державної адміністрації Львівської області.

В рамках зустрічі обговорили роботу ЦНАПу, оцінили якість обслуговування, питання щодо модернізації та розвитку ЦНАП. Про розширення надання адміністративних послуг у віддалених робочих місцях адміністраторів для наближення адміністративних послуг до мешканців Мурованської територіальної громади. Відділом цифрової трансформації та інфраструктури Львівської ОВА був проведений аналіз роботи кожного ЦНАПу району.

Такі візити свідчать про зацікавленість влади у покращенні якості надання адміністративних послуг та вдосконаленні роботи ЦНАП. ЦНАП Мурованської сільської ради ТГ надає 275 адміністративних послуг.

З них базовими та популярними є :

  • Реєстрація місця проживання.
  • Послуги з виготовлення паспортів громадянина України (ID картки) та паспортів громадянина України Для виїзду за кордон.
  • Послуги соціального характеру, включаючи субсидії, пільги та допомоги.
  • Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяження. •Реєстрація бізнесу для юридичних осіб та фізичних осіб підприємців.
  • Послуги у сфері архітектури та містобудування.
  • Земельні послуги. 

Фото без описуДля максимальної наближеності послуг до людей, було створено 3 віддалених робочих місць адміністраторів ЦНАПу, а також на старост Гамаліївського, Кам’янопільського, Ямпільського старостинського округів покладені функції адміністраторів.

На сьогоднішній день, старости активно надають адміністративні послуги, такі як реєстрація народження, смерті, шлюбу, реєстрація місця проживання. Деякі старости також мають повноваження здійснювати окремі нотаріальні дії.

Важливо зазначити, що після повномасштабного вторгнення агресора виконувалися додаткові послуги для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) з метою забезпечення їхніх потреб та прав. Мурованська територіальна громада.

#Львівщина_Цифрова #Родина_ЦНАПів_Львівщини #ЦНАПи_Львівщинии.

Вивчення питань щодо модернізації та розвитку ЦНАПів. Мурованська територіальна громада:

- громада планує реконструкцію існуючого ЦНАП;

- проведено аналіз відповідності приміщення вимогам безбар'єрності;

- надані зауваження та проговорені шляхи можливого усунення недоліків;

- обговорено питання якості надання послуг мешканцям громади та їх покращення, а також роботу ВРМ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь