XVI-та сесія І-го демократичного скликання

Дата: 21.02.2020 23:36
Кількість переглядів: 613

Рішення № 1676 Про  спрямування вільного залишку коштів, що склався на 01.01.2020 року за загальним фондом

Рішення № 1677 Про спрямування вільного залишку коштів, що склався на 01.01.2020 року за спеціальним фондом

Рішення № 1678 Про внесення змін до сільського бюджету Мурованської сільської ради об’єднаної територіальної громади

Рішення № 1679  Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Реконструкція шляхом облаштування бруківки на території Мурованської ЗОШ І-ІІІ ст. Мурованської сільської ради ОТГ Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 1680 Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Капітальний ремонт території стадіону шляхом облаштування трибун в с. Муроване по вул. Січових Стрільців Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 1681 Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Капітальний ремонт приміщення кухні у Ямпільському НВК в с. Ямпіль Мурованської сільської ради ОТГ Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 1682 Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Придбання обладнання для дитячої групи у дошкільний навчальний заклад с. Ямпіль Мурованської сільської ради ОТГ Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 1683 Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Придбання обладнання (трибун) для стадіону в с. Ямпіль Мурованської сільської ради ОТГ Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 1684 Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Придбання та встановлення системи відеоспостереження в с. Ямпіль Мурованської сільської ради ОТГ Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 1685 Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Реконструкція шляхом облаштування бруківки на території Ямпільського НВК І-ІІІ ст. Мурованської сільської ради ОТГ Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 1686 Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Придбання обладнання (трибун) для стадіону в с. Кам'янопіль Мурованської сільської ради ОТГ Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 1687 Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Придбання обладнання для Гамаліївської ЗОШ І-ІІ ст. із структурним підрозділом (дошкільна група) в с. Гамаліївка Мурованської сільської ради ОТГ Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 1688 Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Реконструкція системи відеоспостереження в с. Сороки-Львівські Мурованської сільської ради ОТГ Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 1689  Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Придбання музичних інструментів для Народного дому с. Сороки-Львівські Мурованської сільської ради об’єднаної територіальної громади Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 1690 Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Придбання обладнання для кухні у дошкільний навчальний заклад «Веселка» в с. Муроване Мурованської сільської ради ОТГ Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 1691 Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Капітальний ремонт приміщення кухні у дошкільному навчальному закладі «Веселка» в с. Муроване Мурованської сільської ради ОТГ Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 1692  Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Реконструкція системи відеоспостереження в с. Муроване Мурованської сільської ради ОТГ Пустомитівського району Львівської області»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь